Oppdag Høsten 2024 Squishmallow-Kolleksjonen hos Bamsedyra!

Discover the Autumn 2024 Squishmallow Collection at Bamsedyra!

Velkommen til en ny sesong med kos og eventyr hos Bamsedyra! Vi er begeistret over å presentere høstens 2024-kolleksjon av Squishmallows – myke, søte og uimotståelige kosedyr som barna dine vil elske. Denne sesongen har vi fått inn en fantastisk blanding av nye figurer som hver har sin unike personlighet og historie. Klar for å møte dem? La oss ta en titt på de nye Squishmallows som vil stjele både hjertet ditt og plassen på sofaen!

Hva gjør Squishmallows så spesielle?

Squishmallows er ikke bare vanlige kosedyr. Med sin supermyke tekstur, morsomme figurer og varierte størrelser, fra små 30 cm til store 50 cm, blir de raskt barnas bestevenner. De er perfekte for klemmer, lek og til og med som puter i stua. La oss ikke glemme at de også er perfekte gaver til både små og store!

Visste du? Squishmallows er kjent for sin evne til å bidra til barns velvære, ved å gi dem noe trygt og mykt å klemme på. De kan også være gode verktøy for stressmestring for voksne! 

Møt Høstens Stjerner

Benny the Bigfoot (30 cm)

Benny er en av de smarteste skapningene i skogen! Denne storefoten elsker å løpe og leke med vennene sine i skogen, men når han ikke gjør det, finner du ham gjerne med kameraet sitt, klar til å ta flotte bilder av sine dyrevenner. Benny er brun med en fluffy manke på hodet og lange, bustete ører. Føttene hans har hjerteformede hvite puter og tre tær. Med sine sorte øyne, et bredt smil og en liten tann som stikker ut, er han både sjarmerende og unik.

Hvorfor velge Benny? Benny er perfekt for barn som elsker eventyr, natur og dyreliv. Hans søte og litt rampete uttrykk vil garantert bringe mange smil.

Cillian the Cow (50 cm)

Cillian er ikke bare en vanlig ku – han er en blå ku med et talent for å skape underholdning! Cillian har allerede tusenvis av følgere på sin vlogg og planlegger å lansere en TV-serie. Han studerer fotografi og jobber med showet sitt på skolen, hvor klassekameratene hans også er begeistret for ideen. Cillian har blå og svarte flekker, små horn og runde, sorte øyne. Han er myk, stor og perfekt for kos!

Hvorfor velge Cillian? For de små som drømmer om å lage sine egne videoer eller som elsker å være kreative, vil Cillian være den perfekte følgesvennen.

Drew the Dragon (30 cm)

Drew er en liten, selvsikker drage med en lidenskap for baseball og magiske eventyr. Med sin mintgrønne kropp, glitrende sølvhorn og glitrende vinger, er Drew klar for nye opplevelser. Han elsker å lære nye språk og håper å bli flyingeniør en dag for å kunne reise til alle de fortryllende stadionene.

Hvorfor velge Drew? Drew er ideell for barn som elsker sport, eventyr og drager. Han inspirerer små hjerter til å drømme stort og utforske verden!

Cooper the Schnauzer (50 cm)

Cooper lever livet mellom lurene! Denne Schnauzeren vet hvordan han skal få nok skjønnhetssøvn, men når det er tid for moro, er han alltid først på plass. Med sine lodne ører, hvite snute og krøllete hale, er Cooper en uimotståelig kosete kompis. Han elsker å tilbringe søndager med sin beste venn Sager, se på favorittprogrammene deres og nyte deilige snacks.

Hvorfor velge Cooper? Cooper passer perfekt for de som liker roligere stunder og myke klemmer. Hans avslappede personlighet kan også hjelpe barn med å føle seg mer rolige og trygge.

Morlai the Manatee (40 cm)

Morlai er en ekte stjerne – hun synger i operahus rundt om i verden! Med en vakker mezzosopranstemme har hun nettopp fått platekontrakt og gleder seg til å spille inn sin første album. Morlai er en korallfarget sjøku med små, brede finner og en snute som ligner på et opp-ned hjerte.

Hvorfor velge Morlai? Morlai er den perfekte Squishmallow for de små musikkelskerne som drømmer om en karriere på scenen eller bare elsker å synge med sine favorittlåter!

 

Kayla the Koala (40 cm)

Kayla elsker fruktjuice, moro med venner og å henge i trehuset sitt, som hun bygde sammen med faren sin. De har til og med lagt til et prosjektorlerret slik at vennene hennes kan sette opp dukketeater eller se hjemmelagde filmer. Kayla har lys lilla eller grå pels med store runde ører og en stor svart nese.

Hvorfor velge Kayla? Kayla er ideell for små som elsker kreativ lek og å bygge sine egne verdener. Hun bringer humor og lek til hverdagen!

Finn din nye bestevenn hos Bamsedyra!

Uansett om du leter etter en venn til å leke med, et koselig kosedyr for avslappende kvelder, eller en spesiell gave, har Bamsedyra en Squishmallow for deg! Ta en titt på hele høstkolleksjonen på vår nettside, og finn den perfekte følgesvennen for ditt barn – eller deg selv!

Hold øynene åpne for del 2 av bloggen, hvor vi introduserer flere fantastiske Squishmallows fra høstkolleksjonen 2024!

Tilbake til bloggen